top of page
Vyhledat
  • Obrázek autoraPetra Duf

Mechový design - jak na něj?

Ti, co už nás znají, ví, že mech není jen lesní záležitost a že setkat se s ním můžeme i uprostřed velkoměsta, dokonce přímo ve vašem obýváku. Ano, to jsou naše mechové stěny. My si ale řekli, proč zůstávat jen u nich a rozhodli jsme se vyrobit další produkty, které potěší každého milovníka mechu a designu. A to stále není vše. Kromě toho, že už za malou chvíli budeme tyto naše mechové předměty prodávat u nás na e-shopu, rozhodli jsme se pro všechny kreativní duše uspořádat i mechový workshop. Kdy a kde si ještě chvíli necháme pro sebe, nicméně sledujte naše facebookové stránky, kde brzy vše odkryjeme.




Písmena z mechu - originální dárek, který vydrží roky

Jak často se vám stane, že nevíte, co komu dát za dárek? Z mechu se toho dá vyrobit spousta a my se rozhodli, že začneme vytvářet designová mechová písmena. Pak už jen stačí vymyslet, co mechovými písmeny chcete říct a originální dárek je na světě. A pokud chcete tuto parádu k sobě do obýváku, není na co čekat. Co třeba mechový nápis HOME SWEET HOME?




Závěsná mechová koule

Už před nějakým časem do Česka přišel trend závěsných rostlin. A my se do těchto zelených koulí taky zamilovali. Proto jsme zkusili několik vyrobit sami a ejhle, vyšlo to. Velkým plusem našich designových koulí je to, že se nemusí zalévat a svůj tvar i barvu si udrží po několik let. Líbí se vám?




Mechová miska

Tu už jste určitě v nějakém našem příspěvku, ať už na Facebooku nebo tady u nás na stránkách, viděli. Je to takový malý designový kousek, který se hodí do každého prostoru. Opravdu hezky se na něm vyjímají šperky, takže každá parádnice zajásá. A samozřejmě ani mechová miska nepotřebuje vodu ani slunce.



Není obraz jako obraz

A je to tak! Naše sice mohou být i barevné, nicméně většinou se držíme v tónech přírody. Na kus desky pečlivě připevňujeme různé druhy mechů v kombinaci se speciálně upravenými rostlinami. Obraz vám na míru na kombinujeme podle předem domluvených přísad. Udělejte si obraz podle sebe.


Pokud se chcete jít podívat na naše mechové předměty zblízka, nově nás naleznete v designovém showroomu Place Store v Brně na adrese: Moravské náměstí 4.

176 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page